Пригоди

«Миколаївелектротранс» через російське вторгнення зазнав збитків на суму в 141 мільйон гривень

Серед іншого постраждали 32 одиниці транспорту. ВІДЕО

Цей материал також доступний

Через повномасштабне російське вторгнення збитки “Миколаївелектротрансу” склали 141 мільйон гривень, про що в програмі “Діалог” на телеканалі “Март” заявив директор підприємства Юрій Сметана.

“Якщо називати прямі та непрямі збитки, ми постраждали на 141 мільйон гривень, це те, що ми підрахували. Це фізичні втрати, технічні втрати та підрахунку по пасажиропотоку, по недоотриманому прибутку від продажу квитків.

Якщо називати суму технічних збитків, то це 46 мільйонів гривень; по техніці – це 32 одиниці транспорту пошкоджено, в основному тролейбуси. З них – 15 нових нових тролейбусів “Дніпро”, якими Миколаїв менше року користувався…

5 тролейбусів не підлягають відновленню, але, на щастя, це не нові тролейбуси, а попередніх 2000-х років. Ми всі їх відновили, окрім цих п’яти. Ми замінили повністю всі деталі, які були пошкоджені, тому зараз всі тролейбуси “Дніпро” на лінії і надають послуги миколаївцям. Відновлювали власними силами, оскільки на період воєнного стану це не є гарантійним випадком, тому ми повністю закуповували скло. Я хочу подякувати нашим постачальникам зі Львову, зрозуміли ситуацію в Миколаєві, який майже кожен день обстрілювався”, – сказав Юрій Сметана.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button