Пригоди

Актор та учасник «Ліги сміху» Роман Іваненко загинув на фронті

Він отримав тяжке поранення у бою та потрапив у полон, де йому не надали медичної допомоги

Цей материал також доступний

Український гуморист, актор та учасник “Ліги сміху” Роман Іваненко загинув на фронті, про що повідомив голова Кам’янця-Подільської районної ради Михайло Симашкевич.

“Невимовний біль. Як важко втрачати того, кого ти знав, вважав хорошим другом. Роман Іваненко – Доброволець, гуморист, Воїн з великої літери. Попавши в оточення, на Вугледарському напрямку, бився до останнього поруч із своїми побратимами. Отримав важке поранення, був взятий в полон. Тримався з 24.01. по 28.02. Але від терориста гідної медичної допомоги не отримав! Вчора, завдяки штурму, ворог з позицій був вибитий. Сьогодні Романа евакуювали “на щиті”! Ми завжди пам’ятатимемо його як щирого, доброго юнака, який безмежно обожнював свою родину, цей світ, і завжди ділився радістю, теплом з усіма. Він, дійсно, Герой! І він завжди буде в нашому серці”, – написав він.

Роман Іваненко виступав у команді “Наш формат” в “Ліза сміху”. Повномасштабна війна застала актора у Німеччині. Втім, Роман одразу повернувся до України та зайнявся волонтерством. Згодом він пішов на фронт добровольцем, щоби захищати країну від загарбників.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button