Пригоди

Вихователька, яку звільнили за "аморальні" фото у соцмережі, вдруге перемогла у суді (відео)

Звільнену через “аморальну поведінку” виховательку дитячого садка “Дивосвіт” в селі Бугаївка на Рівненщині Віту Черешньовську поновлять на посаді. Також їй зобов’язані виплатити понад 100 тисяч гривень за вимушений прогул та 20 тисяч – за моральну шкоду. Жінка вже вдруге перемогла на суді.

Про це йдеться у справі в Єдиному реєстрі судових рішень, повідомляє УП.

У 2017 році завідувачка дитсадка звільнила жінку за аморальні, на її думку, фото у купальнику на відпочинку з чоловіком, які та розмістила в соцмережах. Тоді Віті Черешньовській вдалося довести у суді, що звільнили її безпідставно, та поновитися на роботі.

Однак завідувачка звільнила її повторно – знову за “аморальну поведінку” та ще один пункт – “прогул”. Тому вихователька вирішила повторно звертатися до суду.

6 березня Радивилівський районний суд визнав звільнення виховательки неправильним, а саму жінку назвав звільненою під час ліквідації закладу. Щодо звільнення виховательки, суд також ухвалив рішення про наявність ознак складу кримінального правопорушення.

– Очікувалося, знаєте, емоційно більшого за ці шість років. Важко було це все пережити. Я і вагітною ходила на засідання суду. І різні емоційні ситуації були, адже на мене писали всілякі “гадості”, –розповіла вихователька, Суспільному.

З її слів, не було сумнівів, що перемога буде за нею. Та спокою на душі не має, оскільки образа все одно залишиться назавжди.

Перше рішення суду, зі слів постраждалої, виконане не було.

– Мені не дали навіть до моїх повноважень приступити, мали б мені дати пропрацювати хоча б один день, – сказала Віта Черешньовська.

Нагадаємо ми писали:

Воспитательницу детсада дважды уволили за “аморальные” фото в соцсети (видео)

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

  1. А может уже за такой двойной косяк и скандал со стороны этого директора , уже старуху эту завистливую уволят ??????? А видимо нет конечно , не в Украине !!!!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button