Пригоди

"Вперше про це чую", - підозрюваний у зраді екс-командир 73-го спеццентру про пропозицію здати Очаків

За його словами, він досі не впевнений, що спілкувався з ворожою розвідкою

Цей материал також доступний

Затриманий колишній командир 73-го морського центру ССО Едуард Шевченко, який за даними слідства, працював на російські спецслужби та планував сприяти захопленню Очакова окупантами, в інтерв’ю ТСН виклав свою версію подій.

“Так, в мене було спілкування з людиною, як стверджує слідство, з громадянином російської федерації. Але я досі не впевнений, що це був громадянин російської федерації. У клопотання написано багато чого цікавого, але знаходячись у суді першої та другої інстанції я задав питання “Там написано, але ви повинні це підтвердити”, але ніхто нічого не підтвердив… Всі доводи були “Ви повинні розуміти”. Що я повинен розуміти? Якщо ви мене намагаєтесь знинувачувати по закону, то в законі сказано те і те. У якому законі у нас сказано, що я не маю права спілкування телефоном? Є такий закон? Немає такого закону, жодного з доказів, написаних там, мені не було надано. Все ґрунтується на припущеннях”, — сказав він.

Також він зазначив, що в Очаківській міській раді він відповідав за безпеку міста, зокрема, за програму “Безпечне місто” – слідкував за камерами.

“Робота на камерах. По місту розставлені камери, які працюють в системі “Безпечне місто”. Раз. По-друге, коли все почалося, у зв’язку з тим, що деякі посадові особи залишили свої місця, ті, які мають знаходитися на місці, ми брали на них свої обов’язки”, — сказав він.

Також він зазначив, що не пропонував міському голові здати місто російськім окупантам.

“Те, що я пропонував йому здати місто, я вперше чую”, — сказав він.

Що стосується його спілкування зі співробітником гру рф, то Шевченко зазначив наступне:

“Я до сих пір не знаю, хто він. Ми колись з ним списалися в “Одноклассниках” і з цього розпочалося наше спілкування. А те, що мені намагаються доказати, що він є якимось агентом, я кажу: “Надайте мені докази, що я знаю, хто він такий”… Ахінею він якусь ніс, що які молодці росіяне, як вони прекрасно воюють, але в тих же матеріалах, які слідчий взяв, видно, що я обурююсь і кажу “Що ви робите?”.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

  1. Посмотрел от и до. Я не психолог, но в людях чуть-чуть разбираюсь. Этот человек как минимум не чист.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button