Суспільство

Видадуть фарбу і пензлики: миколаївців просять допомогти поліції у знищенні реклами наркотиків

Старт акції - 13 березня об 11:00

Цей материал також доступний

Мешканців міста Миколаєва запрошують приєднатися до акції по знищенню написів, які пропагують вживання наркотичних засобів, про що йдеться у повідомленні Управління боротьби з наркозлочиністю в Миколаївській області.

“Запрошуємо вас приєднатися до акції по знищенню написів, які пропагують вживання наркотичних засобів. Це адреси телеграм-каналів або інтернет-сайтів, які займаються розповсюдженням наркотичних засобів. Поліцейські Миколаївського управління департаменту боротьби з наркозлочиністю Національної поліції України просять тих, хто хоче долучитися та допомогти у боротьбі з наркорекламою у Миколаєві, повідомити адреси, де розміщенні такі написи. Це можна зробити через повідомлення на сторінці у Facebook – https://www.facebook.com/profile.php?id=100088737519771“, – йдеться у повідомленні.

Старт акції – 13 березня об 11:00, збір оголошено поліцією біля Палацу культури суднобудівників в Миколаєві (площа Суднобудівників, 3). На місці усім охочим долучитися до акції роздаватимуть фарбу і пензлики.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button