СуспільствоТема дня

На честь Олександра Янцена пропонують перейменувати сквер в Корабельному районі

Янцен прославився своєю непримиренною позицією до адептів “російського миру”

Цей материал також доступний

26 лютого 2023 року один з миколаївців запропонував перейменувати сквер “Комсомольський” (що розташований в Корабельному районі по вулиці Самойловича), давши йому ім’я Олександра Янцена – активного захисника нашої країни, що загинув рік тому.

“Комсомольський? А чому не комуністичний??? 6-та Слобідська називалася Комсомольська, і дюмінський ринок на ній називався Комсомольський – тепер знову є 6-та Слобідська. А ринок давно перейменований в “Україна”.

Корабельному району що, менше за всіх дісталося прильотів від кацапні???!!! Та загризіть на*** місцеве начальство, чому воно ще не перейменувало сквер??? При перших потугах “російської весни” у 2014 – 2015 роках я був разом із Олександром Янценим у самообороні… Що, не вистачає розуму змусити владу назвати сквер його ім’ям? Тим більше, що він жив у Корабельному районі…”, – написав миколаєвець.

Нагадаємо: 26 лютого 2022 року перестав виходити на зв’язок з рідними патріот і активіст з Корабельного району Олександр Янцен, який прославився своєю непримиренною позицією до адептів “російського миру”. Як стало відомо “Корабелів.Інфо” з достовірних джерел у правоохоронних органах, тіло Олександра з “вогнестрелом” було виявлено недалеко від зупинки громадського транспорту “Янтарна”.

За інформацією від прокуратури Миколаїської області, отриманою в 2023 році, справа вбивства Олександра Янцена була передана для розслідування у військову прокуратуру.

Читайте також:
У розстріляному автомобілі миколаївського активіста Янцена загинув ще один чоловік (відео)

Нагадаємо: миколаївці пропонували назвати вулицю Московську іменем Олександра Янцена, але, за ініціативою мера Сєнкевича, її перейменували на Маріупольську.

Читайте новини першими

3 комментариев

    1. Коля , очень интересно но ни йуха не понятно ... вы против чего ? и с кем в одних рядах был ваш дед ??

  1. А сквер лучше назвать в честь " Героїв тероборони" , або "Блок-пост" (це шана усім хто допомогав ЗСУ боронити Україну ) !!! Це моя пропозиція .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button