Пригоди

На Миколаївщині СБУ та детективи БЕБ викрили незаконний тютюновий цех

Про це повідомили в Бюро економічної безпеки України

Цей материал також доступний

Детективи Бюро економічної безпеки України провели невідкладні обшуки місць із незаконного виробництва фальсифікованих тютюнових виробів у Закарпатській та Миколаївській областях.

Про це повідомили в Бюро економічної безпеки України.

Відомо, що загальна орієнтовна вартість вилучених товарно-матеріальних цінностей становить 70 мільйонів гривень.

“Зокрема, за результатами спільних обшуків за участю співробітників СБУ та прикордонників у Миколаївській області детективи БЕБ вилучили дві лінії для виготовлення тютюнових виробів різних марок орієнтовною вартістю по 10 млн грн кожна. Одна з них уже працювала, друга – готувалася до запуску”, – уточнюють у повідомленні.

Також вилучено верстат для пакування сигарет у пачки, прилад для сушіння тютюну та його подрібнення, верстат для пакування сигарет.

Крім того, виявлено 114 ящиків уже готових цигарок, різних торгових марок без марок акцизного податку орієнтовною вартістю 2,7 мільйона гривень, 10 мішків із тютюном тощо.

На Закарпатті за результатами обшуків виявлено та вилучено лінію для незаконного виготовлення тютюнових виробів повного циклу вартістю приблизно 15 млн грн, готові тютюнові вироби різних марок, приблизно 5 тонн тютюну і 7 тонн подрібненого тютюну загальною орієнтовною вартістю 3 мільйони гривень, 7 ящиків акцизних марок і старовинну лінію.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених частиною 3 статті 28, частиною 2 статті 204, частиною 3 статті 212 КК України здійснюють детективи Бюро економічної безпеки України за процесуального керівництва прокурорів Офісу Генерального прокурора.

БЕБ викрили незаконний тютюновий цех

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button