Пригоди

Постраждали дитина і жінка: у Миколаєві водій врізався в Ford і зник із місця ДТП - оголошено розшук

Винуватцю ДТП загрожує до трьох років обмеження волі

Цей материал також доступний

У четвер, 16 лютого, близько 20:20 на перетині проспекту Центрального та вулиці Садової в Миколаєві невстановлений транспортний засіб врізався в “Ford”, після чого водій, який влаштував ДТП, втік із місця аварії, – повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області.

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди дістали травми 53-річна пасажирка “Ford” і хлопчик 2020 року народження. Постраждалих із різними ступенями тілесних ушкоджень доправили до медичних закладів. За вказаним фактом слідчі порушили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 КК України “Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, що керують транспортними засобами”. Санкція статті передбачає покарання до трьох років обмеження волі.

Наразі тривають оперативно-розшукові заходи, спрямовані на встановлення особи водія та транспортного засобу, на якому було скоєно ДТП.

Відділ розслідування злочинів у сфері транспорту Слідчого управління просить громадян, які володіють будь-якою інформацією щодо обставин дорожньо-транспортної пригоди, або стали свідками чи зафіксували зазначену автоаварію, звернутися за адресою: м. Миколаїв, вул. Спаська, 12, або за телефонами 063-056-71-77, 102.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button