Суспільство

Ще два навчальні заклади Миколаївщини отримали 630 Apple iPad

Два навчальні заклади Миколаївської області отримали 630 Apple iPad для забезпечення стабільного дистанційного навчання від міжнародної компанії ASBISc Enterprises.

Нагадаємо, що нещодавно дві школи Миколаївщини вже отримали 605 планшетів. Миколаївська область стала експериментальною – у чотирьох навчальних закладах навчатимуться за допомогою нових гаджетів.

Так, у середу, 15 лютого, сучасні аксесуари передали начальник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім, голова Комітету Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій Сергій Бабак, голова громадської організації “7Fields” Оксана Волжина та заступник начальника ОВА Олександр Трайтлі.

Віталій Кім подякував за те, що Миколаївську область обрали для реалізації проєкту, у рамках якого планшети розподіляють серед 12 навчальних закладів України.
Глава області зазначив, що це допоможе поліпшити якість освіти в регіоні.

“Наш обов’язок, як влади, піклуватися про школярів та їхнє майбутнє. Вдячний, що Миколаївська область увійшла до пілотного проєкту. Наші учні мають показати, як покращується освітній процес за допомогою сучасної техніки. Від їхнього результату залежить подальше використання інноваційних технологій в освіті”, – сказав він.

Голова Комітету Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій Сергій Бабак додав, що в пристрої завантажені всі навчальні програми, доступні в офлайн-режимі.

“Ми хочемо, щоб діти поверталися до навчання та створювали успішне майбутнє. Радий, що є соціально-відповідальний бізнес, власники якого придбали девайси. Туди встановили все, що необхідно для якісного навчання – підручники, навчальні матеріали для кожної дисципліни, відеоролики, додатки тощо”, – розповів він.

Зі свого боку голова громадської організації “7Fields” Оксана Волжина закликала дітей використовувати планшети не тільки для навчання, а й для саморозвитку.

Нагадаємо, що цей проєкт було реалізовано завдяки співпраці міжнародної компанії ASBISc Enterprises, Комітету Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій, Міністерства цифрової трансформації України, Міністерства освіти і науки України та громадської організації “7Fields”.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button