Пригоди

38-річний житель Миколаївщини чекав, коли прийде "русскій мір" - тепер на нього чекає "довічне"

Черговому зраднику повідомили про підозру

Цей материал також доступний

Жителю Миколаївської області, який підтримував російських окупантів і передавав їм дані про дислокацію Збройних сил України, повідомили про підозру.

“38-річний шанувальник рашки, проживаючи всі ці роки в смт Врадіївка Миколаївської області, чомусь вирішив, що коли прийде “русский мир”, то він заживе кращим життям.

Фігурант свідомо збирав і фіксував дані про пересування та дислокації ЗСУ, які в особистому листуванні передавав до РФ для подальшого використання проти України. Одночасно в забороненій соціальній мережі (“вКонтакте”) підтримував і поширював на своїй сторінці матеріали, що виправдовували та визнавали правомірними дії країни-агресора”, – повідомив начальник Головного управління Національної поліції України в Миколаївській області Сергій Шайхет.

Слідчі повідомили зловмиснику про підозру у скоєнні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 111 КК України “Державна зрада, вчинене в умовах воєнного стану”, ч. 2 і ч. 3 ст. 436-2 КК України “Виправдання, визнання правомірним, заперечення збройної агресії російської федерації проти України, глорифікація її учасників”.

38-річний колаборант із Врадіївки

“Зловмиснику вже обрано безальтернативний запобіжний захід – тримання під вартою без можливості внесення застави. Найменше, що може отримати зрадник, – це довічне позбавлення волі з конфіскацією майна”, – додав Шайхет.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button