Суспільство

Знову аварія: у частині Корабельного району знову немає водопостачання

Орієнтовно до 20:00 перекрито подачу води за деякими адресами

Цей материал також доступний

У частині Корабельного району м. Миколаєва в суботу, 11 лютого 2022 року, знову немає централізованого водопостачання. Зокрема, мешканці окремих будинків по вулиці Океанівській та пр. Богоявленському зазначають, що вчора зранку вода в кранах з’явилася, а до вечора знову зникла.

Як пояснили для редакції “Корабелов.инфо” у пресслужбі “Миколаївводоканалу”, на вул. Океанівській і прилеглих до неї будинках води не буде до вечора, через ремонт чергового прориву мережі в цьому мікрорайоні.

“Орієнтовно до 20-ї години змушені припинити подачу води за адресами:
вулиця Океанівська (від 20 до 34 будинку);
пр. Богоявленський, 338, 340, 340/1, 340/2.
Перепрошуємо за незручності”, – йдеться, зокрема, в повідомленні водоканалу.

Що стосується пр. Корабелів і вулиці Ольжича, мешканці яких також скаржилися на відсутність води в кранах, – їм радять звернутися у свою керуючу компанію, бо “Миколаївводоканал” там “нічого не відключав”.

“Проспект Корабелів вода вчора ще вночі з’явилася, але жахливо смердить”, – повідомляє місцева мешканка Ірина.

“Я дзвонила в місцевий водоканал корабельного, сказали, що вода подається в усі будинки, але в нас чомусь немає 5 днів і навіть не крапнула. Порив – це Океанівська, там перекрили, а на Ольжича невідомо що”, – пише Світлана.

“Знову прориви. Солона вода зруйнує все, що залишилося, навіть без бомб. Усе полетіло: бойлери, змішувачі”, – коментують місцеві жителі.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button