Пригоди

Протягом минулої доби сталося шість пожеж у Миколаївській області

Повідомили в Головному управлінні ДСНС України

Цей материал також доступний

У Миколаївській області 10 лютого рятувальники ліквідували шість пожеж.

Про це повідомили в Головному управлінні ДСНС України в Миколаївській області.

Так, о 05:20 ранку на спецлінію 101 надійшло повідомлення про те, що по вулиці Центральна в селі Рацинська дача Бузької територіальної громади Вознесенського району загорівся житловий будинок. Завдяки своєчасно вжитим рятувальниками заходам будівлю вдалося врятувати від повного знищення. О 06:30 пожежу ліквідовано на площі 30 квадратних метрів, причина її виникнення встановлюється.

О 07:44 рятувальників сповістили про загоряння ще одного житлового будинку по вулиці Олега Ольжича в смт Арбузинка Арбузинської ТГ Первомайського району. Вогнеборці ліквідували пожежу о 08:20 на площі два квадратні метри, попередня причина її виникнення – порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації пічного опалення.

Удень, о 13:42, надійшло повідомлення про те, що знову загорівся житловий будинок, цього разу на вулиці О.І. Селя в селі Біла Криниця Білокриницької територіальної громади Баштанського району. Пожежу вдалося приборкати о 16:10 на площі 80 квадратних метрів, попередньо причиною виникнення було порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації печей.

Уже надвечір, о 18:23, рятувальники сповістили про загоряння котельні на території приватного домоволодіння по вулиці Олени Пчілки в місті Первомайськ. Завдяки своєчасно вжитим заходам вдалося не допустити перекидання вогню на поруч розташований житловий будинок і гараж. О 18.41 пожежу ліквідовано на площі 18 квадратних метрів, імовірною причиною виникнення, як і в попередньому епізоді, стало порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації печей.

Також учора двічі горіли суха трава, сміття та чагарники: за межами села Ковалівка Вільшанської ТГ Миколаївського району (площа 1200 квадратних метрів) і по вулиці Андрєєва в Первомайську Первомайської ТГ Первомайського району (погасили на площі 4 га).

Загалом від ДСНС залучали 7 одиниць спецтехніки та понад 20 пожежників.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button