Суспільство

Міністр оборони Резніков разом зі своїм литовським колегою відвідали Миколаїв

Візит був 8 лютого 2023 року

Цей материал також доступний

У середу, 8 лютого, Миколаїв відвідали міністр оборони України Олексій Резніков і міністр національної оборони Литви Арвідас Анушаускас, про що повідомив голова Миколаївської ОВА Віталій Кім.

“Разом із генерал-майором Дмитром Марченком розповіли їм про перебіг бойових дій на території Миколаївської області з початку повномасштабного вторгнення до квітня минулого року. Також ознайомили міністрів із наслідками військової агресії РФ на Миколаївщині. Обговорили подальші плани.

Дякую литовським партнерам за протитанкові ракетні комплекси, які вони передали на початку війни, і всебічну підтримку України. Працюємо далі”, – повідомив Кім.

У Миколаївській ОВА додали, що також разом із Командувачем Військово-Морських Сил Збройних Сил України Олексієм Неїжпапою та заступником начальника Миколаївської ОВА Миколою Мариновим учасники делегації відвідали Миколаївський суднобудівний завод. Там вони оглянули недобудований крейсер проєкту 1164 – “брат-близнюк” втопленого нашими силами оборони крейсера “Москва”, теж побудованого в Миколаєві.

Міністр оборони України Олексій Резніков зазначив, що після завершення війни бачить майбутнє крейсера у створенні музею.

В ОВА нагадали, що міністр національної оборони Литовської Республіки Арвідас Анушаускас був першим із міністрів оборони, який відвідав Україну під час великомасштабної війни ще в березні минулого року.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button