Пригоди

У відповідь на зауваження побив жінок нунчаками, погрожував поліцейським - у Миколаєві затримали хулігана

Правопорушник уже перебуває під слідством за інші злочини

Цей материал також доступний

Миколаївська поліція затримала 42-річного чоловіка, який завдав жінкам тілесних ушкоджень нунчаками, а потім погрожував правоохоронцям. Про це повідомив начальник ГУ НП у Миколаївській області, опублікувавши фото (на жаль, заблюрене) хулігана.

“Ось цей чоловік чомусь вирішив, що він “герой” перед жінками з дітьми, які просто вийшли прогулятися. На зауваження, що навколо діти, він завдав жінкам тілесних ушкоджень нунчаками. Місцеві мешканки почали викликати поліцейських, хоробрість кудись зникла, і зловмисник швидко втік”, – написав Сергій Шайхет.

Оперативники швидко знайшли хулігана, який почав знову агресивно поводитися і нецензурно висловлюватися. Став чинити опір, погрожував убивством, тримаючи в руках нунчаки, намагався завдати ударів одному з поліцейських.

Зловмисника доставили в поліцію, де слідчі затримали його.

Правопорушник уже перебуває під слідством за наркозлочини, незаконне поводження зі зброєю та умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження.

Слідчі вже повідомили йому про підозру ще за двома статтями КК України: ч. 1 ст. 1 КК України. 345 “Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу” та ч.4 ст. 345 “Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу”. 296 “Хуліганство”

“Сподіваюся, чоловік уже усвідомив, що за свої героїчні вчинки може додати до попередніх “геройств” ще до семи років ув’язнення”, – насамкінець додав Сергій Шайхет.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button