Суспільство

А як же "Штучка"? Міськрада вже три роки не може продовжити Капацині оренду землі під магазином у Корабельному

16-ти жителям Корабельного району затвердили рішення щодо їхніх земельних ділянок

Цей материал також доступний

31 січня 2023 року в режимі відео-конференції відбулася чергова сесія Миколаївської міської ради, на якій, крім іншого, розглянули 102 земельні питання.

Щоб не голосувати за кожен із них окремо, депутати погодилися об’єднати “земельні” проєкти рішень сесії в один загальний “пакет”. Але з нього депутат Федір Панченко попросив виключити кілька проєктів, включно з трьома щодо Корабельного району – за ці рішення пізніше голосували окремо.

“Пакетом” депутати ухвалили позитивні рішення по питанням передання у власність громадянам (для обслуговування житлових будинків і госп. споруд) забудованих земельних ділянок (з них 16 – у Корабельному район: по одній – на вулицях Г. Попеля, Ф. Орлика, Сімейній, Л. Українки, Торгівельній, Приозерній, Єсеніна, Гречаного, Княжій, на проспекті Богоявленському, на провулку 1-му Прибузькому, дві ділянки – на вул. Квітковій, три ділянки – на вул. Бурштиновій).

А ось підприємцю, чий магазин “Штучка” працює в Корабельному районі, Олександру Миколайовичу Капацині не пощастило:

серед окремо розглянутих (на прохання депутата Федора Панченка) питань було і це: “Про продовження фізособі-підприємцю Капацині О.М. строку користування земельною ділянкою для обслуговування цілісного майнового комплексу по пр. Богоявленському, 253-б“.

Раніше ми писали:
Ще на 10 років віддадуть 483 кв. м землі в Корабельному районі під магазин Капацине

За це продовження сьогодні на сесії депутати проголосували: за – 3, проти – 1, утрималися – 21. Таким чином, цей проєкт рішення було не ухвалено.

Зазначимо, що ця земля була відведена Капацині О.М. на 10 років ще 19.06.2009 року рішенням сесії міськради №35/53. У 2019 році підприємець подав документи на продовження терміну користування ділянкою. Позитивний висновок департаменту архітектури та містобудування Миколаївської міськради був готовий 25.03.2020 р.

Відтоді з різних причин затягувалося питання винесення цього проєкту рішення на сесію, а тепер депутати не змогли за нього проголосувати. Сам Олександр Капацина, як він зазначив у розмові з редакцією “Корабелов.Инфо”, не здогадується про причини такого “повороту”.

Яка подальша доля магазину “Штучка” – поки невідомо.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button