ПригодиСуспільствоТема дня

У Миколаєві для депутатів з'являться секретні бомбосховища, - Сєнкевич

Там будуть безперебійні електрика та доступ в інтернет

Цей материал також доступний

Для депутатів Миколаївської міської ради в різних районах міста планують обладнати секретні бомбосховища з безперебійною електрикою і доступом до інтернету, про що під час засідання сесії міськради 31 січня 2023 р. повідомив мер Олександр Сєнкевич, – передають “НикВести”.

Від початку повномасштабного вторгнення депутати збираються для проведення комісій або сесій міськради в онлайн-форматі. Так, 26 січня, на минулій сесії Миколаївської міської ради, були присутні 29 депутатів, але через проблеми з інтернетом, не всі депутати змогли взяти участь у голосуванні певних питань. Тому сесія не відбулася через відсутність кворуму. Для вирішення цього питання мер вирішив створити секретні бомбосховища для того, щоб усі депутати могли повноцінно брати участь у пленарних засіданнях.

“Розмовляв із очільником міста Дніпра, він розповів, що у них сесія міськради проходить у гібридному форматі. Я розповів, що в нас інколи не вистачає голосів для ухвалення рішення, бо в деяких депутатів немає електрики чи інтернету. Він запропонував забезпечити депутатів старлінком і місцем, де б вони могли працювати. Тому я хотів запропонувати всім депутатам, які не мають можливості працювати через проблеми з електроенергією та інтернетом, ми обладнаємо одне з бомбосховищ, куди ви можете приїхати і там спокійно працювати. Це місце буде засекречено, інформація про місцезнаходження місця буде передана вам особисто.

Такі місця ми зможемо обладнати в чотирьох районах Миколаєва, щоб було зручніше депутатам перебувати в секретних сховищах або так званих пунктах незламності”, – сказав Сєнкевич.

Нагадаємо, у Миколаєві не працюють дитсадки та школи, оскільки в них немає сховищ.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button