Пригоди

Запеклому бешкетнику і злодієві з Корабельного району суд заборонив ходити "по барах"

Після звільнення з місць позбавлення волі він систематично порушував громадський порядок

Цей материал також доступний

23 січня 2023 року Корабельний районний суд міста Миколаєва виніс постанова щодо місцевого жителя (неодноразово судимого уродженця росії) Олега Скрипінаякий після звільнення з місць позбавлення волі (був 6 разів судимий за крадіжки) систематично порушував громадський порядок і права інших громадян, за що неодноразово притягався до адміністративної відповідальності, зловживає спиртними напоями, офіційно ніде не працює і спроб працевлаштуватися не робить, за місцем проживання характеризується негативно.

Начальник відділення поліції №3 (Корабельного ВП) звернувся до суду з поданням, у якому просив установити адміністративний нагляд щодо Олега Скрипіна, якому вже неодноразово виносили попередження про припинення антигромадського способу життя.

Зрештою, суд встановив за Олегом Скрипіним адміністративний нагляд строком на шість місяців, у зв’язку з чим встановив щодо нього низку обмежень.

Так, Олегу Скрипіну заборонено:

  • виходити за межі будинку в період часу з 22:00 до 5:00,
  • перебувати в кафе, барах, ресторанах та інших місцях, де ведеться торгівля спиртними напоями на розлив,
  • виїжджати за межі Миколаєва в особистих справах без дозволу органів Національної поліції.

Крім того, його зобов’язали з’являтися на реєстрацію до територіального органу Національної поліції України чотири рази на місяць.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button