Суспільство

Віддали на потреби ЗСУ, - міськрада про демонтаж бордів і МАФів

Після весни минулого року робота в цьому напрямку сильно загальмувалася

Цей материал також доступний

“За 11 місяців 2022 року в Миколаєві було демонтовано понад 200 білбордів. Металеві конструкції передавали на потреби Збройних сил України. Крім того, прибирали об’єкти, які з військової точки зору заважали підготовці міста до оборони”, – зазначають сьогодні в міськраді.

Багато рекламних конструкцій було пошкоджено внаслідок обстрілів російськими окупантами. Їхні залишки знаходили за кілька сотень метрів від місць, де вони були раніше встановлені. Аварійні щити теж було демонтовано.

Крім рекламних конструкцій, прибирали і незаконно встановлені тимчасові споруди. 25 віддали на потреби Збройних сил України. “Особливо актуально це було в осінньо-зимовий період, щоб забезпечити мінімальний побут військовослужбовців, які перебували на лінії оборони”, – зазначив заступник директора департаменту внутрішнього фінансового контролю та протидії корупції міськради Віталій Ярошенко.

Робота над демонтажем незаконних МАФів триває, – ідеться в повідомленні.

Нагадаємо, ще на початку травня 2022 року міськрада повідомляла, що в Миколаєві на потреби фронту демонтували понад 200 білбордів. Виходить, потім робота в цьому напрямку сильно загальмувалася…

Раніше ми писали:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button