ПригодиТема дня

Не з'явився за повісткою: жителя Корабельного району засуджено на три роки "умовно"

31-річний житель Корабельного району Ч. ухилявся від призову на військову службу під час мобілізації

Цей материал також доступний

За ухилення від військової служби під час мобілізації військовозобов’язаного жителя Корабельного району засуджено до трьох років позбавлення волі з іспитовим строком в один рік

Встановлено, що військовозобов’язаний 31-річний мешканець Корабельного району, громадянин Ч. ухилявся від призову на військову службу під час мобілізації шляхом ігнорування з’явитися за повісткою до Корабельного районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Військовозобов’язаний Ч. під час судового засідання провину свою визнав, у скоєному щиро покаявся.

У підсумку, вироком Корабельного районного суду міста Миколаєва громадянина Ч. було визнано винним за статтею 336 Кримінального кодексу України. Чоловікові призначено покарання у вигляді трьох років позбавлення волі.

На підставі статті 75 Кримінального кодексу України, Ч. від призначеного покарання звільнено з випробуванням, суд встановив іспитовий строк в один рік. При цьому зобов’язанням обвинуваченого визначено періодично з’являтися для реєстрації до уповноваженого органу з питань пробації та повідомляти його про зміну місця проживання, роботи чи навчання.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button