Пригоди

Мешканець Вознесенська влаштував удома склад зброї

Його затримали поліцейські

Цей материал також доступний

У Миколаївській області поліцейські затримали жителя Вознесенська за незаконне зберігання зброї, про що повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області.

“Під час проведення досудового розслідування у кримінальному провадженні за фактом незаконного поводження зі зброєю, бойовими припасами, слідчі отримали інформацію про те, що мешканець м. Вознесенськ зберігає у себе вдома зброю. Отримавши дозвіл суду, вони провели обшук території його домоволодіння. Під час обшуку слідчі за оперативного супроводу управління Служби безпеки України виявили та вилучили в місцевого жителя автомат Калашникова, два магазини з 60 патронами до нього, гранату Ф-1 та гранату РГД-5, а також два запали до них. Чоловіка слідчі затримали в порядку ст. 208 КК України”, – сказано в повідомленні

Увесь арсенал озброєння поліцейські вилучили та направили на експертне дослідження.

Наразі 58-річному жителю Вознесенська слідчі повідомили про підозру за ч. 1 ст. 1. 263 КК України “Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами”. Санкція статті передбачає до 7 років позбавлення волі.

Вирішується питання про обрання щодо нього запобіжного заходу.

Слідство триває.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button