ПригодиТема дня

Ворожа ракета зруйнувала будинок директора гімназії в Корабельному районі, чоловік - у лікарні

Потрібна допомога

Цей материал також доступний

Унаслідок ворожого обстрілу вдень, 31 грудня, сім’я директора однієї з гімназій у Миколаєві залишилася без житла, а глава сімейства дістав поранення.

“Ніщо не говорило нам про те, що з нами може трапитися в передноворічні години таке горе. 14:00 – вибухи, жах стель, вікон, даху, що падають. Нас звільнили від житла, здоров’я… У нашій окрузі – тільки мирні будинки, а ось їм, тварюкам із цього руського міра, привидівся військовий об’єкт…”, – розповіла подробиці про наслідки ракетного удару по Миколаєву, завданого рашистами 31 грудня 2022 року, директорка гімназії №29
Лариса Грицюк
чий будинок у Корабельному районі було зруйновано під час цієї ворожої атаки.

Як розповіла Лариса Анатоліївна для “Корабелов.Инфо”, вона сама дивом залишилася ціла під час обстрілу, оскільки в цей час вийшла у справі на хвилинку до сусідів через будинок. Саме там на неї стало падати вибите ударною хвилею вікно, і з жахом у серці “А як же там у нас?” вона побігла додому, де побачила біля воріт закривавленого чоловіка…

“Але найголовніше – життя мого Коленьки, з яким ми прожили вже 41 рік! Карета швидкої, лікарня, операція три години (перед очима – все життя), сльози, молитви, страх і біль за життя коханого…”, – згадує вона.

“Спасибі за турботу і співпереживання моєму коханому чоловікові – Миколі Петровичу. Поки що все за планом, кажуть лікарі. Але відчувається біль у всьому тілі, голові, глибока рана в паху. Він сильний, забороняє мені плакати і каже, як добре, що я в цей момент не була вдома, а вийшла до сусідки! Переживає за будинок, але головне, що ми всі живі!..”, – написала Лариса Грицюк у соцмережі “Фейсбук” сьогодні, 2 січня 2023 року.

Лариса Анатоліївна дуже вдячна лікарям і всьому медичному персоналу відділення судинної хірургії лікарні, де зараз перебуває на лікуванні її чоловік. “Там і лікування, і догляд – усе на вищому рівні”, – каже вона.

“Дякую всім, хто був і є поруч, за ваші телефонні дзвінки, повідомлення… слова підтримки, всім тим, хто прийшов нам допомогти впоратися з наслідками обстрілу. Вашу моральну та матеріальну підтримку дуже відчуваємо. Дуже шкодували про свого талісмана, рудого ресурсу – котика Оскара, який не приходив до хати понад добу. Він знайшовся, вже вдома, але видно, що сильно наляканий!”, – пише Лариса Анатоліївна в соцмережі.

При цьому вона зазначає, що російські “асвабадітелі” не злякають її та інших українців, не вб’ють у нас жагу до свободи, Перемоги і Миру”:

Я говорила і буду говорити, що хочу і буду жити в Незалежній, Суверенній і процвітаючій Україні! Смерть ворогам!!! Слава Героям!!! Слава Україні!!!

Багато хто запитує, чим можна допомогти постраждалій від рашистів родині. Так, ще багато чого потрібно зробити з благоустрою їхнього житла, території, даху, двору.

“Лариса Грицюк – чудова вчителька, директорка, активна учасниця всіх освітніх подій. З перших днів повномасштабної російської агресії залишається в Миколаєві, активно займається волонтерською та освітньою діяльністю. Її будинок зруйнували, чоловік важко поранений. Потрібна допомога!”, – зазначає Світлана Г.

“На них чекає довгий шлях лікування чоловіка і відновлення будинку. Багато хто знає, що Лариса Анатоліївна – справді патріот своєї країни. З перших днів війни вона допомагає нашим військовим і українцям. А тепер допомога потрібна їй. Давайте не залишатися остороньа допоможемо нашим співвітчизникам повернутися до нормального життя”, – додала Наталія С.

Допомогти родині, яка постраждала від рашистських окупантів, можна, перерахувавши кошти на одну з карток:

5168745019206751 (Грицюк Микола Петрович);
5168745610652007 (Грицюк Станіслав Миколайович – син)

Нагадаємо, ми писали:

Мешканка сусіднього з Ларисою Грицюк будинку, педагог гімназії №29, також постраждала:

“Вулиця була затоплена кров’ю”, – мешканка Корабельного району про російський обстріл 31 грудня

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button