ПригодиТема дня

ППО збила 54 із 69 крилатих ракет, випущених росіянами за один ранок, - Генштаб

З 7 ранку 29 грудня противник завдав масованого ракетного удару по території України

Цей материал також доступний

Сили протиповітряної оборони України знищили 54 ракети з понад 69, які випустили російські окупанти по Україні вранці 29 грудня 2022 року. Про це під час брифінгу повідомив заступник начальника Головного оперативного управління Генерального штабу Збройних сил України Олексій Громов.

“Сьогодні противник вдався до чергового акту геноциду українського народу. Так, з 7-ї ранку противником було завдано масованого ракетного удару по території України”, – зазначив він.

Під час цього удару ворог здійснив пуски крилатих ракет повітряного і морського базування, зенітних керованих ракет і зенітних ракетних комплексів С-300 і С-400 по об’єктах енергетичної та критичної інфраструктури у східних, центральних, західних і південних регіонах України.

“Противником було застосовано понад 69 ракет. Силами і засобами протиповітряної оборони нашої країни знищено 54 ракети”, – повідомив Громов.

Зокрема, за даними ОК “Південь”, одну ракету було збито сьогодні і над Миколаївщиною.

Бригадний генерал Громов також зазначив, що в період із 23 до 28 грудня противник застосував 23 дрони-камікадзе, було знищено 19 ворожих повітряних цілей.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button