Пригоди

Шахраї забрали у жителів Миколаївщини ще понад 180 тисяч гривень

В області орудують шахраї

Цей материал також доступний

За минулу добу до поліції звернулися троє жителів Баштанського району із заявами про те, що стали жертвами шахраїв, про що повідомив Відділ комунікації поліції Миколаївської області

Шляхом обману зловмисники з карткових рахунків привласнили понад 84 тисячі гривень 44-річного жителя Інгульської територіальної громади, 68 тисяч гривень46-річної ме шканки смт Казанка та 31 тисячу гривень 46-річної мешканки Вільнозапорізької громади. За словами двох потерпілих, під час телефонної розмови аферисти представлялися банківськими працівниками та переконували потерпілих, що готівкові грошові кошти на банківських картках терміново потрібно перевести на інші рахунки, щоб убезпечити від несанкціонованого втручання. Назвавши співрозмовнику всі паролі, що приходили на мобільний, громадяни втратили всі свої заощадження. Ще одна жертва шахраїв намагалася придбати через неперевірений сайт ювелірні вироби. Жінка перерахувала повну суму на вказані продавцем реквізити, але замовлення так і не отримала.

За вказаними фактами слідчі розпочали кримінальні провадження за ч. 3 ст. ст. 190 КК України “Шахрайство”. Санкція статті передбачає покарання до восьми років позбавлення волі.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button