Пригоди

У Миколаївській ТРО розповіли, як у березні виявили російських диверсантів, які переодяглися у священиків

Вони не змогли прочитати "Отче Наш"

Цей материал також доступний

У березні на одному з блокопстів у Миколаєві бійці Миколаївської бригади територіальної оборони виявили російських диверсантів, які намагалися потрапити в місто в одязі священнослужителів, про що йдеться в повідомленні бригади. Історію про виявлення диверсантів розповів військовослужбовець Дмитро з позивним “Технос”, який прийшов добровольцем 24 лютого і в перші дні вторгнення ніс службу на блокпосту при в’їзді до Миколаєва.

“Коли під’їхали до нашого блокпосту, мій побратим спочатку й оглядати не хотів, адже ставлення до духовенства завжди особливе. Я вже мав досвід огляду священика на блок-посту, не дуже приємно, і якось ніяково почувався, вирішили просто зробити тестування: “Ви, батюшка, хоч Отче Наш мені прочитайте”… З машини пролунало: “фсьо, приїхали”, – розповів Дмитро.

Як виявилося, автомобіль ВАЗ, на якому пересувалися диверсанти, вони відібрали у жителя області.

Також у бригаді додали, що “Технос” – це назва компанії, яку Дмитро створив 20 років тому. Після захисту дисертації разом із колегами-науковцями вони намагалися знайти способи ефективно поширювати власні розробки. За цей час компанія “Технос” вивела засоби автоматизації, проєктування і технологічної підготовки виробництва на світовий ринок.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button