Суспільство

Від Варварівського мосту до Намиву: у Миколаєві розроблять проєкт будівництва набережної

Це робиться в рамках розроблення нового генплану міста

Цей материал також доступний

Міжнародні партнери розроблять проєкт будівництва нової набережної в Миколаєві – від Варварівського мосту до мікрорайону Намив. Про це повідомив секретар Миколаївської міської ради Дмитро Фалько під час сесії міськради, пишуть “НикВести”.

Зокрема, він запропонував депутатам включити до порядку денного питання про затвердження містобудівної документації: “Корекція: детальний план території, обмеженої вулицями: Лазурна, Київська, Генерала Карпенка, Микільська, Велика Морська та береговою лінією м. Південний Буг”.

Він пояснив, що підтримавши це рішення, Миколаїв отримає безоплатно розроблений проєкт набережної. Над ним, зокрема, працюватимуть компанії, з якими місто співпрацює щодо розробки Генерального плану.

“Наразі ми співпрацюємо з Архітектурним бюро One Works і данською інжиніринговою компанією Кові щодо розробки Генерального плану. У рамках цієї співпраці також було виділено такі точкові пілотні проєкти, які будуть більш детально опрацьовані цими проєктувальниками. Один із таких проєктів – наша, так би мовити, нова набережна. Від Варварівського мосту до мікрорайону Намив. Якщо ми вже підготуємо певну документацію, то це дасть змогу нашим проєктувальникам робити проєкт цього об’єкта. Якщо ми цього не зробимо, ризикуємо втратити час. А як ви розумієте, це все відбувається за кошти власне проєктувальника. Вони за свої власні кошти виробляють проєкт. Думаю, що не варто від цього відмовлятися”, – розповів Фалько.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button