Суспільство

Латвія виділила Нікоалеву 200 тисяч євро на відновлення водопостачання

Депутати Думи м. Рига Латвійської Республіки ухвалили важливе рішення для миколаївців – виділити 200 тисяч євро із бюджету самоврядування з метою відновлення водопостачання.

Нещодавно Уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремень спільно з міським головою Миколаєва Олександром Сенкевичем звернувся до Асоціації міст країн Балтії за допомогою нашого комунального підприємства. Як результат – вже найближчим часом за надані кошти керівництво МКП «Миколаївводоканал» планує придбати сучасне обладнання для ремонту мереж.

Для світової спільноти не є секретом, що російські терористи влаштували миколаївцям справжній геноцид. Навмисно зруйнували водопровід Дніпро-Миколаїв та насосну станцію водопроводу. Вже 9 місяців городяни вимушено одержують централізовану воду, яка зовсім не придатна для споживання.

Колектив підприємства висловлює подяку народу Латвії, депутатам Сейму Риги, а також відомим дипломатам, що сприяють відновленню інфраструктури Миколаєва: Надзвичайному та Повноважному Послу Латвійської Республіки в Україні (2015-2021), Польщі, Болгарії та Румунії (2021-дотепер України) у Латвійській Республіці Олександру Міщенку.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button