Пригоди

«Шахеди», ракетні обстріли та артилерія: як проходять бойові дії в районі Кінбурнської коси (Відео)

Серед українських бійців тримає оборону і прикордонник Артем, батьки якого мешкають у Корабельному районі

Цей материал також доступний

Українським силам оборони вдалося звільнити практично всю територію Миколаївської області, а останньою окупованою частиною регіону залишається Кінбурнська коса. За кілька кілометрів від зайнятої ворогом території оборону утримують військовослужбовці Державної прикордонної служби. Позиції узбережжя дозволяють отримувати інформацію про дії російських підрозділів, втім, через близькість до косі, прикордонники і перебувають під постійним вогнем окупантів.

Як сказано у сюжеті Держприкордонслужби, на косі перебувають підрозділи Донських козаків, їх там близько 700 осіб, є броньована техніка. окупанти зміцнюють берегову лінію з лиману, постійно обстрілюють українських захисників, переважно з “Градів”.

Серед українських бійців тримає оборону і прикордонник Артем , батьки якого на даний момент проживають у Корабельному районі Миколаєва.

“У мене батьки з 24 лютого нікуди не виїжджали. Вони живуть у Корабельному районі, це наближений район до місця бойових дій. Вони з початку війни і до сьогодні вони там живуть, тому є бажання повністю звільнити Миколаївську область. У принципі, після звільнення Херсона та області знизилася частота обстрілів, тому що не всі РСЗВ дістають до Миколаєва. У принципі, там стало безпечніше”, – зазначив він.

{%ALT_TEXT%}
{%CAPTION%}

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button