ПригодиСуспільство

У Росії ракет залишилося на 3-4 масштабних атак, - секретар РНБО України Данилов.

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данилов вважає, що росіяни залишили запаси ракет на 3 – 4 атаки, але після цього у них будуть вичерпані всі запаси, що неприпустимо для військових.

Про це йдеться у його інтерв’ю УП .

– Якщо рахувати на великі атаки, які у нас уже відбулися, то у них залишилося максимум на дві-три, може, на чотири наскребути. Але тоді вони повністю залишаться без ракет, що неприпустимо, адже у них можуть з’явитися зовсім інші виклики, і вони мають хоч якийсь запас залишити, – зазначив Данилов.

За його словами, «та межа, яку за нормативами вони мали б утримувати, вони її вже пройшли і пройшли досить давно». Проте, уточнив він, в арсеналі росіян більш-менш достатньо ракет С-300.

Також Данилов зазначив, що військові навчилися збивати іранські дрони-камікадзе Shahed-136/131, якими озброїлися росіяни.

– Вони мають «Шахеди», але хочу зауважити, що ми навчилися з ними боротися. Якщо немає якихось форс-мажорів, то нещодавно був випадок, коли ми всі 100%, які вони спрямовували, збили, – наголосив він.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button