Пригоди

На Миколаївщині зіткнулися Citroen C-Elysee та Renault Kangoo – постраждало 8 осіб, у тому числі двоє дітей

Поліцейські з'ясовують усі обставини події.

Цей материал також доступний

Слідчі встановлюють обставини дорожньо-транспортної пригоди у Миколаївській області, у якій отримали травми 8 осіб, з яких двоє неповнолітніх.

“Вчора, 15 грудня , приблизно о 20:25 на 82 км автодороги М-14 “Одеса-Мелітополь-Новоазовськ” поблизу смт Березанка сталася дорожньо-транспортна пригода за участю автомобілів Citroen C-Elysee та Renault Kangoo. Внаслідок зіткнення транспортних засобів травмувалися вісім осіб, серед яких двоє неповнолітніх: 28-річна водій Citroen C-Elysee та троє її пасажирів від 22 до 32 років, 39-річний водій Renault Kangoo та троє пасажирів – жінка та хлопчики 9 та 11-ти років. Постраждалих із різними ступенями тяжкості доставили до медичних закладів”, – йдеться у повідомленні Поліції Миколаївської області.

Слідчі кваліфікували те, що сталося за ознаками кримінального правопорушення, попередньо, ч. 1 ст. 286 ККУ “Порушення правил безпеки дорожнього руху чи експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами”. Санкція статті передбачає покарання до трьох років обмеження волі.

Поліцейські з’ясовують усі обставини події.

Відділ розслідування злочинів у сфері транспорту Слідчого управління просить громадян, які мають будь-яку інформацію про обставини ДТП, які зафіксували вказану автоаварію, звернутися за адресою: м. Миколаїв, вул. Спаська, 12 чи за телефонами 067-828-51-00, 102.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button