Суспільство

У Миколаєві готують до відкриття McDonald's, який закрився у лютому через війну

У Миколаєві працівники McDonald’s, змушені призупинити свою роботу в лютому 2022 року після початку повномасштабної війни, приводять у дію приміщення ресторану та територію навколо. Про це повідомляє кореспондент « НікВести » .

Працівники ресторану прибирали територію біля ресторану, а також наводили лад у приміщенні McDonald’s учора, 12 грудня. На фото видно, що у залі ресторану та в зоні кухні горить світло. Також включений один із екранів для оформлення замовлень, на якому видно напис «Не працює».

Журналісти звернулися до компанії McDonald’s в Україні з проханням прокоментувати, чи розглядається можливість повернення ресторану до Миколаєва найближчим часом. У прес-службі компанії зазначили, що поки що не можуть надати таку інформацію.

«Наразі не можемо повідомити. Слідкуйте за актуальною інформацією на наших офіційних сторінках», – повідомили у McDonald’s.

Зазначимо, що після повномасштабного вторгнення Російської Федерації до України мережа ресторанів McDonald’s призупинила свою роботу у всіх регіонах держави. З вересня McDonald’s почав відновлювати свою роботу в Україні, першими відкрилися ресторани у Києві. Поступово відновлюють роботу закладу в інших регіонах України, де ведуться бойові дії.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button