Суспільство

Поновлення подачі прісної води Сенкевич просить тримати в секреті

"Щоб не провокувати ворога"

Цей материал також доступний

Мер Миколаєва Олександр Сенкевич в ефірі телемарафону 10 грудня 2022 року розповів, на якій стадії перебуває відновлення подачі питної води до міста. При цьому він попросив миколаївців тримати в секреті інформацію про появу в кранах питної води, коли це станеться.

“Ми відновили трубопровід, але зараз проблеми із станцією водозабору, яка знаходиться біля Херсона. По-перше, вона знеструмлена через проблеми з електропостачанням у Херсоні. По-друге, біля цієї труби сфотографувалися вже всі, хто міг. Хіба тільки Президент не приїхав і не сфотографувався. І коли ми вже відремонтували труби та майже думали, що ми запускаємо воду, росіяни розбомбили нашу станцію водозабору. Тому ми чекаємо на підключення туди електроенергії і намагатимемося реанімувати її, щоб запустити воду.

Навіть якщо ви відчуєте, що вода в трубах перестала бути солоною, не слід робити гучні події, тому що росіяни знову щось таке зроблять…”, – сказав Сенкевич.

Міський голова додав, що інформацію про відновлення нормального водопостачання слід тримати в секреті якнайдовше, щоб не провокувати ворогів на нові обстріли.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button