Пригоди

«Ми навіть трохи звикли», - Кім про обстріл Миколаївщини та відключення світла

Глава ОВА розповів, як справи в регіоні

Цей материал також доступний

російські окупанти продовжують обстрілювати Миколаївську область. Про це під час інформаційного телемарафону повідомив голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім , коментуючи нічну атаку росіян на Центральну Україну за допомогою іранських дронів-камікадзе, які до цього не застосовувалися три тижні.

“У нас їх (“шахедів” – прим.) не було. Я вважаю, що у них вже такий крок розпачу, тому що не досягли вони результату масованим ракетним обстрілом, і послали дрони, щоб щось зробити. Але наші Збройні сили у своє свято були на чергуванні і збивали все. Щодо Миколаївщини, то вони обстрілюють акваторію, деякі острови. Без жертв та руйнувань. Ми вже до цього трохи навіть звикли”, – сказав він.

Глава ОВА повідомив і ситуацію з відключеннями електропостачання в області:

“Вчора після обстрілу були аварійні відключення, взагалі ми дотримуємося графіка. Зараз ми намагаємося стабілізувати ситуацію, але від нас мало що залежить, але не так все погано, як це могло бути”.

Також він повідомив, що на звільненій території Херсонської області вже забезпечено доступність до всіх населених пунктів основними автошляхами.

“Основні шляхи вже розчищені Херсоном. Доступність до всіх населених пунктів вже є. Є небезпека через мінування в населених пунктах, полях, але основні дороги, якими можна дістатися, вже безпечні. Також “Укравтодор” займається відновленням мостів і на території Миколаївської області, та на території Херсонської області. До “Укравтодору” приєдналася ще військова інженерна бригада, яка також відновлює мости”, – сказав він.

 

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button