Пригоди

У Миколаєві суд заарештував 27-річного одесита за збут кокаїну

Він може звільнитися у разі внесення застави у сумі 1,07 мільйона гривень

Цей материал також доступний

Слідчим суддею Центрального районного суду міста Миколаєва Галиною Подзигун обрано запобіжний захід 27-річному жителю міста Одеса, підозрюваному у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.307 КК України, про що повідомляє прес-служба Центрального районного суду Миколаєва.

Згідно з матеріалами клопотання, чоловік обрав для себе як джерело доходу діяльність, пов’язану з незаконним придбанням та збутом на території Миколаївської області та Одеси кокаїну. До цієї діяльності він залучив двох своїх знайомих, розподіливши ролі між собою, відповідно до спільно розробленого плану. Надалі вони неодноразово збували кокаїн на території Одеси, зокрема особі, яка діяла під контролем правоохоронних органів.

3 грудня 2022 року підозрюваного та його спільника було затримано у порядку ст.208 КПК України.

У судовому засіданні прокурор просив обрати чоловікові запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави.

Підозрюваний визнавав свою провину, зазначав, що сприяє слідству в даному провадженні, просив обрати запобіжний захід у вигляді домашнього арешту, або з розміром застави, яка не перевищуватиме 80 прожиткових мінімумів для працездатних осіб (214 720 грн). Захисник підтримав позицію свого клієнта.

За результатами розгляду, суддя Подзигун ухвалила обрати підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави в сумі 1 073 600 грн.

У разі внесення застави останній, крім іншого, буде зобов’язаний відповідно до ухвали слідчого судді здати на зберігання документи, що дають право виїзду за кордон та носити електронний засіб контролю.

Аналогічний запобіжний захід був обраний ще одному фігуранту зазначеного виробництва.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button