Пригоди

Розстріляли авто з цивільними та переїхали танком: на Херсонщині знайшли чергових жертв окупантів

Відбувся злочин ще у березні

Цей материал також доступний

Прокурори органів прокуратури Херсонської області спільно зі слідчими поліції провели огляд місця події та задокументували черговий цинічний злочин російських військових, пов’язаний із умисним убивством мирного населення.

“За попередніми даними, у березні 2022 року військовослужбовці з Росії між двома селами в Херсонському районі розстріляли з автоматичної зброї автомобіль, в якому знаходилися дві цивільні особи і переїхали його танком. Під час проведення слідчих дій правоохоронці зафіксували понад 50 вхідних та вихідних отворів на транспортному засобі, що залишилися внаслідок обстрілу. Крім того, правоохоронці встановили ймовірне місце поховання загиблих, похованих місцевими жителями на цвинтарі”, – йдеться у повідомленні Херсонської обласної прокуратури.

На даний час вживаються заходи щодо вилучення автомобіля для подальшого проведення відповідних комплексних судово-криміналістичних експертиз, а також заплановано ексгумацію трупів.

За процесуального керівництва Херсонської обласної прокуратури триває досудове розслідування щодо кримінального провадження за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button