Пригоди

На Миколаївщині збудували три переправи замість підірваних росіянами мостів

Рух автотранспорту ними вже відкрито

Цей материал також доступний

На звільнених територіях Миколаївської області облаштували три переправи через річку Інгулець як тимчасову заміну мостам, підірваним росіянами під час втечі від ЗСУ. Як повідомили в «Укравтодорі», загалом російські війська під час втечі підірвали 6 мостів.

«Через війну в області зруйновано 6 штучних споруд, на 3 тимчасових переправах вже відкрито рух. Зараз будуємо ще одну. Працюємо повільно та обережно, адже паралельно йде розмінування звільнених земель», — зазначили у Держагентстві автошляхів.

Раніше повідомлялося, що «Укравтодор» займається відновленням зруйнованих росіянами мостів через річку Інгулець на Снігурівщині, а гуманітарну допомогу в деякі населені пункти поки що переправляють човнами. У селі Заградівка Херсонської області відремонтували міст через річку Інгулець, що з’єднує регіон із сусіднім.

Нагадаємо, що у Херсонській області було зруйновано щонайменше 11 мостів та переправ. За повідомленням місцевих жителів та військових, мости підірвали самі окупанти для уповільнення просування ЗСУ.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button