Пригоди

"Залишилось три населені пункти на Кінбурнській косі", - Кім про те, що потрібно для повної деокупації Миколаївщини

В області посилюють охорону, ППО

Цей материал також доступний

Для повної деокупації Миколаївської області необхідно вибити окупантів із трьох сіл на Кінбурнській косі, про що розповів начальник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім у своєму відеозверненні:

“Слава богу, менше прильотів у нашій області. Ми працюємо з відновлення регіону, відновлення деокупованих територій. Є хороші новини щодо світла. Нам допомагають інші галузі, які надіслали додаткові бригади. Також ми допомагаємо Херсону, щоб у Херсоні швидше з’явилося світло. Надсилатимемо додаткові автобуси, техніку, з розмінування. Вся ця справа зараз кипить. Ви бачите, що ми в місті прибираємо, приводимо дороги у відповідність, щоб було легше пересуватися. Це буде у всій області. Також сьогодні-завтра запускаємо реєстри, які дозволять ЦНАПам повноцінно працювати, реєстрації і таке інше. Загалом повноцінно відновлюємо регіон.

У нас там залишилося три населені пункти на Кінбурнській косі, щоб ми юридично вийшли з виючої області”.

“Власне, як ви знаєте, світло у нас є, поки що. Ми робимо все, щоб воно було у нас і надалі, наша система витримає. Ми посилюємо охорону, ППО”, – додав Кім.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button