Пригоди

Три черги по дві години кожна: на Миколаївщині запроваджено цілодобові графіки погодинних відключень світла

Це потрібно для стабілізації ситуації в енергосистемі України

Цей материал також доступний

Станом на ранок 21 листопада по Миколаївській області немає необхідності застосування графіків аварійних відключень, але для стабілізації ситуації в енергосистемі України все ж таки продовжують діяти графіки погодинних відключень, повідомляє АТ «Миколаївобленерго».

Споживачів розділили на 3 черги – передбачається, що вони змінюють один одного з періодичністю 2 години. Раніше знеструмлення відбувалося лише вдень, на сьогоднішній день графіки діють цілодобово.

Розмежування між чергами можна побачити на «годинниках» нижче (вони розділені на 24 години, кожній черзі присвоєно свій колір — відповідно зафарбовані сектори чергуються з періодичністю в 2 години).

Сьогодні ситуація в енергосистемі України дозволяє застосовувати графіки погодинних відключень не в повному обсязі та почергово, відповідно до розробленого та затвердженого порядку. При цьому нагадаємо, що у разі нових ворожих ударів по критичній інфраструктурі можливі й вимушені екстрені відключення електроенергії. Проте складати руки чи зневірятися не варто, навпаки — мають бути зібрані та готові, зазначили на підприємстві.

«А отже, нагадуємо про те, що телефони та павербанки краще тримати максимально зарядженими, вдома мають бути свічки та ліхтарики, а в серці – віра у ЗСУ та нашу Перемогу», – додали у Миколаївобленерго.

Перша черга – http://surl.li/dnvqy

Друга черга – http://surl.li/dnvrd

Третя черга – http://surl.li/dnvrg

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button