Спорт

Олімпійська чемпіонка з Миколаєва Ольга Харлан здобула перемогу в Італії

Фото

Цей материал також доступний

Миколаївська спортсменка, олімпійська чемпіонка з фехтування на шаблях Ольга Харлан здобула перемогу на турнірі “l’Open” di Carrara, що проходить в Італії. Вітаємо!

Про перемогу Ольги повідомили у прес-службі Миколаївської міськради з посиланням на сторінку спортсменки, де сама дівчина написала : “Сьогодні був добрий день! Дякую всім!”

Як зазначили у Федерації фехтування України, у фіналі лідерка нашої збірної взяла реванш у італійки Мартіни Крішіо за поразку на недавньому Кубку світу в Алжирі.

Для того, щоб створити свій блог або сайт, ви можете звернутися до спеціального сервісу зістворення pbn під ключ. Створення PBN (Private Blog Network) під ключ означає повну розробку і запуск приватної мережі блогів для SEO-оптимізації сайтів. PBN – це мережа веб-сайтів, які створюються з метою поліпшення ранжування інших сайтів у пошукових системах, шляхом посилань на ці сайти. Створення PBN охоплює вибір доменів, налаштування хостингу, створення контенту і посилань на цільовий сайт, а також його моніторинг і обслуговування.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button