Пригоди

ЗСУ відбили атаки біля 7 населених пунктів та вразили пункт управління ворога

Зведення від Генштабу (відео)

Цей материал також доступний

На сході України Сили оборони відбили ворожі атаки у районах семи населених пунктів та вразили пункт управління ворога, склад боєприпасів противника. Про це повідомляють у ранковому зведенні 20 листопада Генштаб.

Минулої доби підрозділи Сил оборони відбили атаки російських окупантів у районах населених пунктів Білогорівка Луганської області та Спірне, Яківлівка, Бахмутське, Бахмут, Досвідне та Клищіївка в Донецькій області.

Ворог завдав одного авіаційного та 4 ракетних ударів, здійснив 59 обстрілів з реактивних систем залпового вогню.

На Криворізькому та Херсонському напрямках противник веде позиційну оборону, удосконалює фортифікаційне обладнання та логістичне забезпечення передових підрозділів, не припиняє артилерійського обстрілу позицій наших військ та населених пунктів на правому березі річки Дніпро. Для уточнення позицій наших військ та коригування вогню артилерії веде повітряну розвідку БПЛА.

Вів вогонь із танків, ствольної та реактивної артилерії по районах Качкарівки, Токарівки, Антонівки, Чорнобаївки та міста Херсон.

На Волинському, Поліському та Сіверському напрямах обстановки без істотних змін, ознак формування наступальних угруповань не виявлено.

На Куп’янському та Лиманському напрямах окупанти ведуть оборону на захоплених рубежах. Ворожі обстріли з мінометів, ствольної та реактивної артилерії зафіксовано, зокрема, у районах населених пунктів Крохмальне, Табаївка Харківської області; Новоселівське, Стельмахівка, Макіївка, Майданчик та Невське Луганської області та Берестове у Донецькій області.

На Бахмутському, Авдіївському та Новопавлівському напрямах супротивник зосереджує основні зусилля на веденні наступальних дій. Здійснює обстріли з танків і всього спектру артилерії в районах населених пунктів Верхньокам’янське, Спирне, Білогорівка, Роздолівка, Веселе, Яковлівка, Соледар, Бахмутське, Бахмут, Досвідчене, Кліщіївка, Андріївка, Курдюмівка, Озарянівка, Красногорівка, Красногорівка, Времівка Донецької області.

На Запорізькому напрямі окупанти обороняються на захоплених рубежах. Від артилерійського вогню противника постраждали райони населених пунктів Новопіль, Нове, Червоне, Гуляйполе, Дорожнянка, Залізничне, Мала Токмачка, Оріхів, Плавні, Степногірськ та Вишетарасівка Запорізької області.

У Луганській області російські окупанти встановлюють додаткові блокпости для виявлення та затримання дезертирів.

Підтверджено результати вогневої поразки підрозділами Сил оборони скупчень живої сили противника 18 листопада у населених пунктах Василівка, Новобогданівка, Михайлівка (Васильєвського району) та Камиш-Зоря на тимчасово зайнятій території Запорізької області. Втрати окупантів становили понад 160 людей пораненими. Знищено близько 10 одиниць військової техніки різних типів та склад боєприпасів. Інформація щодо загиблих уточнюється.

Минулої доби ЗСУ збили БпЛА типу “Орлан-10” і вразили пункт управління та склад боєприпасів противника.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button