ПригодиТема дня

У Корабельному районі через необережність під час куріння сталася пожежа

Ще одна пожежа виникла у селі Галицинівської громади (фото)

Цей материал також доступний

Минулої доби пожежники Миколаївщини ліквідували чотири пожежі, одну з яких зафіксовано в Корабельному районі м. Миколаєва, а другу – у Галицинівській громаді. Усі загоряння виникли у житловому секторі, причому не внаслідок бойових дій. Про це повідомили у Головному управлінні Держслужби з надзвичайних ситуацій у Миколаївській області.

О 22:31 п’ятниці, 18 листопада, у селі Прибузьке Галицинівській ОТГ виникло загоряння внаслідок порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації печей: спалахнула господарська споруда. Пожежними Галицинівського загону місцевої пожежної охорони пожежу о 23:50 ліквідовано на площі 30 кв.

О 02:44 суботи, 19 листопада , до Служби порятунку повідомили про спалах у двокімнатній квартирі на другому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку на вулиці Новобудній у Корабельному районі міста Миколаєва. Тут необережно під час куріння спалахнув матрац на дивані і утворилося щільне задимлення. Вогнеборці 5-ої державної пожежно-рятувальної частини, що прибули на місце, за допомогою ланки газодимозахисту вивели на свіже повітря власника квартири, чоловіка 1979 р.н.

Надалі каретою швидкої допомоги потерпілого було госпіталізовано до лікувального закладу з діагнозом «отруєння продуктами горіння».

Горіння на площі 5 квадратних метрів пожежники ліквідували о 03.00.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button