Суспільство

Прямо з вогню: у Галицинівській громаді роздавали безкоштовні піци

Піци роздавали ще у п'яти громадах області

Цей материал також доступний

Поліцейські офіцери громад за підтримки волонтерів благодійного фонду М.Р.І.Я та шотландської благодійної організації Siobhans Trust пригостили громади Миколаївської області піцами.

«Понад 10000 піць під гаслом #MakePizzaNotWar приготували іноземні друзі для мешканців Коблевської, Вільшанської, Бузької, Олександрівської, Галицинівської та Шевченківської громад. Таким чином, представники шотландського народу висловили свою повагу, співдружність та повну підтримку мешканцям міст та селищ Миколаївщини, які постраждали від російської навали та окупації», – Сказав у повідомленні Відділу комунікації поліції Миколаївської області.

Маленькі відвідувачі заходу мали змогу поспілкуватися з поліцейськими та з цікавістю розпитували поліцейських про службу, особливо під час війни.

«Аромати свіжоспеченої піци, шотландські мотиви та щирі посмішки дозволили присутнім на якийсь час відволіктися від смутку посіяною війною. Поліцейські офіцери громад потурбувалися, щоб найвразливіші мешканці їхніх громад також скуштували гарячу страву та мали привід посміхнутися, тому здійснили адресні доставки піци тим, хто не зміг з різних причин прибути до піццамобілю», – сказано у повідомленні.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button