Пригоди

Окупанти з Херсонського зоопарку до Криму вивезли більшу частину колекції: від лами та вовка, до осла, єнота та білок

Повідомляють у русі UAnimals

Цей материал також доступний

Російські окупанти вивезли із Херсона все, що могли вивезти. Прихопили навіть дитячий паровозик та єнотів із зоопарку. Відео , як у Херсоні крадуть єнотів із зоопарку, виклали у соцмережі.

На кадрах видно, як чоловік у камуфляжі виловлює по одному єноту у вольєрі. Він вистачає тварин за хвіст і кидає у коробку.

“Варто уточнити, що єнота із зоопарку Херсона вкрав не просто якийсь дурний солдат, а саме російське командування. У Крим вони вивезли більшу частину колекції зоопарку: від лами та вовка до осла та білок”, – прокоментував Олександр Тодорчук, засновник руху UAnimals .

У коментарях до заяви Тодорчука користувачі соцмереж пишуть, що викрадені звірі перебувають у зоопарку “Тайган” (Крим). Раніше повідомлялося, що про крадіжку єнота повідомила якась російська пропагандистка Долгарьова.

“Ще вчора ворожа воєнкорка Доларєва повідомляла, що її товариш-окупант при відступі з Херсона вкрав із місцевого зоопарку єнота. Але це далеко не єдина тварина, яку загарбники вивезли під час втечі», – повідомили у Центрі стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки.

Ця новина швидко розлетілася по соцмережах, викликавши шквал жартів і мемов. Українці попередили, що єнот “працює на СБУ”, і злодій ще пошкодує, що його вкрав. Також росіянам запропонували обміняти тварину на десять полонених.

Деякі користувачі припустили, що росіянам знадобилася тварина, щоб прати шкарпетки, як у мультфільмі про Крихітка-єнота, або призначити її “головою уряду Херсонської області у вигнанні”.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button