СуспільствоТема дня

"Історичний день: ми повертаємо Херсон", - Зеленський

ВІДЕО

Цей материал також доступний

Президент Володимир Зеленський записав традиційне звернення до українців. Він зазначив, що 11 листопада 2022 року – історичний день, оскільки Україна повертає південь, а саме Херсон.

“Сьогодні – історичний день. Ми повертаємо південь нашої країни, повертаємо Херсон. На сьогодні наші захисники – на підступах до міста. Залишається ще зовсім трохи – і починаємо заходити. Але спеціальні підрозділи вже перебувають у місті. Херсонці чекали. Ніколи не відмовлялися від України. Надія на Україну завжди виправдовується – і Україна завжди повертає своє.

Я щасливий бачити, як люди – незважаючи на всі погрози, репресії та знущання окупантів – зберігали українські прапори, вірили в Україну… І навіть коли ще місто не повністю очищене від ворожої присутності – самі херсонці вже прибирають із вулиць та будівель російську символіку та будь-які сліди перебування окупантів у Херсоні. Також було й у всіх інших містах, звільнених нашими захисниками. Так само буде і в тих містах, які ще чекають на наше повернення”, – сказав Президент.

.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button