Пригоди

Сепаратист, який вішав прапор "новоросії" у Корабельному районі, "передав привіт" СБУ

"Моє ім'я - саботаж", - заявив чоловік на відео із закритою особою

Цей материал також доступний

російські пропагандистські канали опублікували відео з одним із представників так званого “миколаївського підпілля”, який, за його словами, раніше розвішував у Корабельному районі міста російські прапори. “Російський прапор на телевежі в Жовтневому повісив я… Сподіваюся, СБУшники, ви мене впізнали? Моє ім’я – саботаж” , – заявив чоловік на відео з повністю закритим (крім очей) обличчям.

Нагадаємо: 7 років тому, у липні-жовтні 2015 року кілька миколаївців неодноразово встановлювали у місті прапори фантомної «Новоросії», обмежуючи доступ до них муляжами розтяжок та вибухових пристроїв. Зловмисники ображали державні символи України фашистською свастикою та розповсюджували листівки сепаратистського змісту. У 2016 році Корабельний районний суд м. Миколаєва розглядав справи обвинувачених Станіслава Седуна, Костянтина Стадничука та Сергія Вигорницького , яким інкримінувалися посягання на територіальну цілісність і недоторканність України, наругу над державними символами, а першим двом – ще вибуховими речовинами.

{%ALT_TEXT%}
{%CAPTION%}

Раніше ми писали:

Суд визнав зловмисників винними у скоєнні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 110 та ч. 1 ст. 338 Кримінального кодексу України. Двох із них засуджено також за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Суд призначив їм покарання у вигляді 5 років позбавлення волі з випробувальним строком на три роки .

Із зали суду звільнили підозрюваних «у сепаратизмі» мешканців Корабельного, які повністю визнали свою провину (ВІДЕО)

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button