ПригодиСуспільствоТема дня

"Буде біда", - мешканці Корабельного району обурені "недбалістю" працівників "Миколаївводоканалу"

ЗНІМОК

Цей материал також доступний

«Ми обурені недбалим ставленням водоканалу до мешканців, а саме: – викопали вулицю Торгову, потім «тьяп-блупер» закопали її, і це, м’яко кажучи. Є відкриті місця пластикових труб: якщо буде мороз, буде біда. Колодязь був розбитий і занедбаний. І так було вже більше місяця. Неясно, коли вони закінчать роботу”, – сказав він. – написав до редакції «Korabelov.Info» житель Корабельного району міста Сергій Анатолійович, надіславши відповідні фото зі своєї вулиці.

“А далі по нашій вулиці, в 60 – 100 метрах від об’їзної, теж є капець (другі три фото). А проїзду по вулиці немає, це взагалі … Ніхто навіть не рухається, сусіди два тижні тому з горем навпіл називали водоканал, але результат на обличчя”Обурений чоловік додав у розмові 4 листопада.

Нагадаємо, у вересні повідомлялося:
“Пінна вечірка”: на Торговій вулиці через черговий прорив затопили будинки

І таких скарг від жителів Корабельного району на адресу працівників Миколаївводоканалу предостатньо.

«Вже тиждень жителі Баркасного провулку перебувають без води. Яма вирита і занедбана, роботи майже не проводяться. На моє запитання до робітника (який стояв і просто дивився), коли з’явиться вода в крані, він відповів: через тиждень!!! Накопичилася брудна білизна (брат в лікарні) – я не сміюся! Хтось відповість на питання: «Так коли ж чекати хоч трохи води?», – написала Лариса Григорівна в нашу редакцію 4 листопада.

Нагадаємо, ми писали:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button