Пригоди

Ворог обмежив рух через Дніпро, заборонивши місцевому населенню користуватися будь-якими плавзасобами

Про це повідомляє ОК "Юг"

Цей материал також доступний

Ситуація на Південно-Бузькому напрямку та в зоні нашої відповідальності залишається складною, але контрольованою.

Противник продовжує перегруповувати війська, здійснює вогненну поразку в напрямку позицій Сил оборони, щоб стримати дії наших підрозділів. Окупанти обмежили рух через Дніпро, заборонивши місцевому населенню користуватися будь-якими плавзасобами.

Про це повідомляє ОК “Південь”.

Ворог продовжує атакувати об’єкти критичної інфраструктури за допомогою ракет та дронів-камікадзе. Так, вночі на Кривому Розі, за оновленими даними, було завдано ракетного удару іскандером та ударного безпілотника типу «Шахед-136» по об’єктах енергетичної та водної інфраструктури. Без людських втрат. Відновлення об’єкта триває.

Нещодавно звільнені Крещенівка та Біляївка у Бериславському районі Херсона були обстріляні противником зенітно-ракетними комплексами С-300 та реактивними системами залпового вогню «Ураган». Люди не постраждали.

У Нікопольському районі ворог бив «Градами» і важкою артилерією. У райцентрі загорілася заправка. Пожежу швидко загасили. Обстрілами пошкоджено житлові будинки, навчальний заклад, приватні підприємства. У марганецькій громаді ворожі снаряди залишили мирних жителів без електрики.

Атака чотирьох дронів-камікадзе в Нікопольському районі силами ППО була відбита: були знищені всі снаряди баражингу.

У Миколаївській області вночі обстрілом зруйновано житловий будинок в одному з населених пунктів Широковської громади. Тривають обстріли території та населених пунктів Березнеговатської громади поблизу лінії фронту. Уточнюється інформація про постраждалих і постраждалих.

За ніч наші підрозділи ракетно-артилерійських військ виконали понад півсотні вогневих завдань, зокрема, завдали ефективних ударів по альтернативній переправі в районі Антонівського мосту, що критично ускладнює логістику для противника.

В районі Чорнобаївки в кращих місцевих традиціях було вражено скупчення техніки, яку противник намагався занести в інші місця дислокації.

Остаточні результати ворожих жертв додатково розслідуються.

За оновленою інформацією, підтверджено знищення тамбура 6-річних рашистів у Первомайському Баштанського району Миколаївської області.

У Чорному морі корабельна група противника складається з восьми одиниць, в тому числі однієї ракети-носія, оснащеної вісьмома ракетами «Калібр».

Це ще раз нагадує про те, що загроза повітряних і ракетно-артилерійських ударів, ударів з використанням літаків і діяльності прихованих ворожих елементів залишається актуальною.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button