ПригодиТема дня

"Ховається у ванній": у Миколаєві внаслідок обстрілу загинула жінка; п'ятеро поранених

За даними поліції, загиблому було 87 років.

Цей материал також доступний

Під час нічного обстрілу Миколаєва російські окупанти застосували чотири ракети С-300, які влучили в Першу українську гімназію імені Аркаса та територію Миколаївського політехнічного професійно-технічного училища. Про це повідомив заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко.

“Одна ракета влучила та пошкодила будівлю Першої української гімназії імені Аркаса. Постраждалих та постраждалих немає. Решта три ракети влучили на територію Миколаївського політехнічного професійно-технічного училища. В результаті обстрілу було частково зруйновано 4-поверхову будівлю коледжу.

Поруч були пошкоджені приватний сектор і багатоквартирні будинки. Пожежі сталися на складі коледжу та в 5-поверховому житловому будинку неподалік”, – написав він.

Він також додав, що пожежно-рятувальні підрозділи проводили рятувальні та інші невідкладні роботи.

“З-під завалів розблокували 2 людини. Одна жінка загинула. Поранено 5 осіб. Допомогу надали 12 особам, заблокованим у квартирах внаслідок вибуху. Робота завершена”, – написав він.

Глава OVA Віталій Кім також прокоментував нічний обстріл Миколаєва, в результаті якого загинув пенсіонер:

“На жаль, в результаті нічного обстрілу загинула літня жінка. Вона просто ховалася у ванній від цих атак, все одно її ракета там знайшла. Істот… “.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button