Пригоди

"Вони переселяють своїх чмобіків тільки там, де є умови", - сказав Кім про окупантів у Херсоні

Росіяни поширювали чутки, що 4 - 6 листопада будуть обстріли

Цей материал також доступний

Керівництво російської армії в окупованому Херсоні створює «частково мобілізовані» комфортні умови проживання за рахунок українців, розраховуючи на довгострокову оборону міста. Про це повідомив у своєму відеозверненні голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім.

«У двох словах, те, що відбувається в напрямку Херсона – окупанти масово виселяють людей зі своїх домівок. Як це виглядає? Вони мінують, поширюють чутки, що 4 – 6 числа будуть обстріли, вони готуються до обстрілу самі. Але справа в чому? Створюється враження, що вони переселяють своїх людей, хмобів, тільки там, де є умови – вода, газ, світло, щоб було тепло, вода, електрика. Здається, що вони їдуть туди вже давно, дають умови своїм мобілізованим краще, ніж вдома або ніколи не бачили таких людей в принципі, в надії, що коли вони відступлять, то обживуться і сядуть там і не дуже хочуть тікати і здаватися.

Росіяни за рахунок цивільного населення Херсона створюють умови життя для того, щоб їх мобілізовані люди могли насолоджуватися проживанням там. Майже мілітаризована зона буде зроблена на лівому березі перед Кримом”, – сказав він.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button