Пригоди

"Бойова обстановка в Херсонській області змінюється неприємно", - сказав Арестович.

Туди російська армія перекинула ще близько 6 БТГр

Цей материал також доступний

Позаштатний радник Офісу Президента України Олексій Арестович ввечері 26 жовтня 2022 року в ефірі «Фейгін LIVE» зазначив:

«Неприємно змінюється бойова обстановка для Збройних сил України на Херсонському фронті, куди російська армія перекинула ще близько 6 БТГ. Їх вже менше 30 або 30, і це величезна військова сила, яку буде дуже і дуже важко перемолоти просто так.

рашисти на Херсонському напрямку готують контратаки. З іншого боку, наша артилерія не упускає можливості вразити таке скупчення ворога», – каже радник Офісу Президента України.

“Поки ворог постачає херсонський напрямок: працюють мости, вдень демонтуються переправи, вночі встановлюються мости, які масово прикриваються протиповітряною обороною з лівого берега. Вони виявляють завидну волю і проводять системні заходи, що дозволяють утримувати плацдарм … Також у них є здоровий кадровий кістяк, який простоював на запорізькому напрямку – частина його була переведена сюди звідти”, – додав Арестович.

«І у нас (Збройних Сил України) недостатньо озброєння та військової техніки для вирішення цієї проблеми. Тому що партнери доставляють так, як планувалося, а не для наших потреб”, – каже радник ОП.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button