Пригоди

Міноборони Росії вже підготувалося до вибуху "брудної бомби" і привело сили в готовність

У Кремлі кажуть, що "загроза очевидна"

Цей материал також доступний

Міністерство оборони Росії заявило про наслідки застосування так званої “брудної бомби”, звинувативши Україну в підготовці до вибуху, і вже привело готові сили і засоби, щоб нібито діяти в умовах “радіоактивного забруднення”. Про це повідомляє російське пропагандистське інформагентство “РИА “Новости”

“Сили та засоби приведені в бойову готовність для виконання завдань в умовах радіоактивного забруднення”, – йдеться у повідомленні.

Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков зазначив, що бізнес Заходу після закликів глави Міноборони РФ Сергія Шойгу, вірити чи не вірити інформації про “брудну бомбу”.

«Справа в тому, що їхня недовіра до інформації, яка була передана російською стороною, не означає, що загроза застосування такої брудної бомби перестає існувати. Загроза очевидна”, – сказав він.

Міністерство оборони Росії розкрило сценарій застосування бомби. Кажуть, що його вибух призведе до радіоактивного забруднення місцевості на площі до декількох тисяч квадратних метрів.

Також Міноборони РФ лякає збільшення потоку біженців до Європи після вибуху. При цьому росіяни визнають, що саме їх звинуватять у “ядерному тероризмі” після застосування “брудної бомби”.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button